Hry na sportovních táborových pobytech v přírodě - Sauer, Jaroslav (2006)
Tématem Bakalářské práce je poskytnout informace o přípravě sportovních táborů, o hrách na nich a seznámit organizátory s tvorbou programu na sportovních táborech.