Útočné systémy proti osobnímu obrannému systému v basketbalu - Hilšer, Radek (2006)
HILŠER, R. Útočné systémy proti osobnímu obrannému systému, bakalářská práce. Brno Masarykova univerzita, 2006, 47 s. Bakalářská práce pojednává o basketbalu se zaměřením na útočné systémy proti osobnímu obrannému systému. V první části popisuje jednotlivé útočné systémy a jejich rozdělení. V druhé části jsou graficky znázorněny a popsány útočné systémy.