Sonochemická příprava oxidických materiálů - Reichlová, Vendula (2006)
Vendula Reichlová, Diplomová práce, Sonochemická příprava oxidických materiálů, Brno 2006 Sonochemická příprava nanoskopických oxidů a jejich charakterizace dostupnými fyzikálně chemickými metodami.