Koordinační sloučeniny lanthanoidů s vybranými fosfinovými ligandy - Spíchal, Zdeněk (2006)
Zdeněk Spíchal, diplomová práce, Koordinační sloučeniny lanthanoidů s vybranými fosfinovými ligandy, Přírodovědecká fakulta Masarykovy univerzity, katedra anorganické chemie, 2006.