Bourgogne (traduction et analyse stylistique) - Vlachovská, Kateřina (2006)
Obsahem mé diplomové práce je překlad části průvodce Burgundskem z francouzštiny do češtiny. Dále se zabývám stylistickou analýzou textu a rozborem překladatelských metod, které jsem ke svému překladu využila