L'indifferenza negli Indifferenti di Moravia - Pitrová, Petra, 1982-; Šebelová, Zuzana, 1968-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Tato bakalářská práce pojednává o životě a dílu italského spisovatele 20. století Alberta Moravii, především o jeho prvním románu Lhostejní. Nejedná se však o literární analýzu.
This bachelors theses dissert on life and publications of Alberto Moravia,the italian writer of the 20th century. In particular about first novel by Moravia, called The Indifferent Ones. But it is not a literary analyse.
Vedoucí práce: Zuzana Šebelová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006.
Keywords: Moravia, Alberto, -- 1907-1990.; 20. století; italský román -- 20. století; Italian fiction -- 20th century; bakalářské práce; bachelor's theses