L'indifferenza negli Indifferenti di Moravia - Pitrová, Petra, 1982- (2006)
Tato bakalářská práce pojednává o životě a dílu italského spisovatele 20. století Alberta Moravii, především o jeho prvním románu Lhostejní. Nejedná se však o literární analýzu.