Gli ebrei nell'Italia fascista lo sviluppo e gli obiettivi della politica razziale in Italia - Bartošová, Jana (2006)
V této práci se zabývám otázkou Židů ve fašistické Itálii. Cílem práce je ukázat, zda a jak se měnila situace Židů během fašistického dvacetiletí a jaké byli cíle italské rasové politiky