Terapie ve vodě u osob s transverzální lézí míšní - Kvasnička, Jan (2006)
Práce se zabývá jednou z významných složek ucelené pohybové léčby u osob s poraněním míchy. Charakterizuje terapii ve vodě, význam a vlivy hydrokinezioterapie a pomocí cvičební jednotky popisuje jednotlivé kroky vedoucí k minimalizaci zdravotních následků úrazu.