El Arte Rupestre en la Península Ibérica y Modos de su Interpretación - Lišková, Jana, 1984- (2006)
Daná práce se zabývá prehistorickým uměním na Pyrenejském poloostrově a způsoby jeho interpretace. Je rozdělená do dvou částí. V první jsou charakterizovány hlavní styly pravěkého umění, které lze najít na Pyrenejském poloostrově. Ve druhé části jsou popsány vybrané způsoby interpretace a jejich specifika