Dvě pohřebiště lidu kultury se šňůrovou keramikou u Ivanovic na Hané - Kolář, Jan (2006)
Tato práce se zabývá dvěma pohřebišti kultury se šňůrovou keramikou u Ivanovic na Hané. Zaměřena je především na pohřební ritus