Únětické pohřebiště v Mořicích "Pololánech" - Novotná, Klára; Podborský, Vladimír, 1932-2022; Masarykova univerzita. Ústav archeologie a muzeologie (2006)
Tématem této práce je rozbor kostrového pohřebiště kultury únětické, zkoumaného v rámci záchranného výzkumu na dálnici D1 v úseku Vyškov-Mořice.
This work is product processing skeleton burial-ground únětice culture bronze age in locality Mořice 1 "Pololány" (district Prostějov).
Vedoucí práce: Vladimír Podborský.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006.
Keywords: bakalářské práce