Kompenzační cvičení pro družstvo basketbalu žen Gambrinusu Sika Brno - Vítečková, Eva (2006)
Tématem bakalářské práce je vyšetření svalových dysbalancí hráček basketbalového družstva Gambrinus Sika Brno. Na základě zjištěných poznatků vytvoříme sborník nevhodnějších kompenzačních cvičení.