Regenerace a rehabilitace družstva basketbalu žen Gambrinus Sika Brno v průběhu sezóny 2005/2006 - Veselá, Jana; Janík, Zdeněk, 1946-; Masarykova univerzita. Katedra sportovních aktivit (2006)
Tématem bakalářské práce je shrnutí a popis stávající regenerace a rehabilitace u basketbalového družstva žen Gambrinus Sika Brno v sezóně 2005/2006. Ze zjištěných poznatků vytvoříme návrh na optimalizaci stávající regenerace a rehabilitace.
The theme of this bachelors work is a summary and description of current regeneration and rehabilitation of the Gambrinus Sika Brno women basketball team in the season 2005/2006. From the gained knowledge the proposition of an optimisation of the current regeneration rehabilitation will be created.
Vedoucí práce: Zdeněk Janík
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: basketbal; léčebná rehabilitace; pitný režim; regenerace (biologie); rehabilitační cvičení; saunování; sportovní masáže; sportovní týmy; výživa člověka; basketball; drinkable regimen; exercise therapy; human nutrition; regeneration (biology); sauning; sports massages; sports teams; therapeutic rehabilitation; bakalářské práce; bachelor's theses