Regenerace a rehabilitace družstva basketbalu žen Gambrinus Sika Brno v průběhu sezóny 2005/2006 - Veselá, Jana (2006)
Tématem bakalářské práce je shrnutí a popis stávající regenerace a rehabilitace u basketbalového družstva žen Gambrinus Sika Brno v sezóně 2005/2006. Ze zjištěných poznatků vytvoříme návrh na optimalizaci stávající regenerace a rehabilitace.