Fitness u diagnózy DMO v dospělosti - Taucová, Magdaléna (2006)
Cílem práce je na základě konkrétní tréninkové jednotky a zásobníku cviků vypracovat metodický materiál k posilování ve fitness pro dospělé osoby s dětskou mozkovou obrnou.