Detoxikace organismu jako prevence a léčba civilizačních chorob - Prošek, Lukáš (2006)
Autor bakalářské práce: Lukáš Prošek Název bakalářské práce: Detoxikace organismu jako prevence a léčba civilizačních chorob Obsah bakalářské práce: Bakalářská práce se zabývá principy odstraňování toxinů z těla. Popisuje systémy, jak se toxiny do těla dostávají. Místo vydání : Brno Rok vydání : 2006 Počet stran : 49.