Léčebný význam pohybových cvičení při lymfedému končetin - Nerudová, Kateřina; Hansgut, Vladimír, 1948-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2006)
ANOTACE NERUDOVÁ, K. Léčebný význam pohybových cvičení při lymfedému končetin, Bakalářská práce. Brno: Masarykova universita, Fakulta sportovních studií, 2006, 39s. Tato bakalářská práce pojednává o problematickém onemocnění lymfedému. Tato práce popisuje problematiku pohybových a dechových cvičení, která jsou neoddělitelnou součástí komplexní terapie lymfedému.
This work treat of problematic disease lymph edema. This work describes questions kinetic and breathing exercises, which are inseparable component complex therapy lymph edema.
Vedoucí práce: Vladimír Hansgut
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: lymfedém -- rehabilitace; lymfedém -- terapie; pohybová aktivita; Lymphedema; Motor Activity; bakalářské práce; bachelor's theses