Vhodná kompenzační cvičení pro basketbal - Kafková, Alžběta (2006)
KAFKOVÁ, Alžběta: Vhodná kompenzační cvičení pro basketbal. Bakalářská práce. Brno, MU 2006, 56 stran. Bakalářská práce se zabývá teoretickými poznatky výskytu a vzniku svalových dysbalancí v basketbalu a následně kompenzačním cvičením, která mohou zajistit správný rozvoj funkce pohybového aparátu.