Výživa při jednotlivých sportovních odvětvích - plavání - Horáček, Jakub (2006)
Horáček Jakub: Výživa při jednotlivých sportovních odvětvích plavání, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 49 s. V této bakalářské práci jsem zkoumal výživové zvyklosti závodních plavců. Hodnotil jsem je metodou dotazníku - 24 hodinový recall. Následně jsem dotazníky vyhodnotil a z výsledků vyvodil závěry.