Některé rozdíly v postavení sportovců mužů a žen ve vrcholovém volejbale - Hasalíková, Michaela (2006)
Hasalíková,Michaela: Některé rozdíly v postavení sportovců mužů a žen ve vrcholovém volejbale. Bakalářská práce, Brno: FSpS MU, 2006, 39str. Práce se zabývá rozdíly v postavení mužů a žen jak ve sportu, tak v normálním životě. Dotyka se take situace tematu dnesniho sveta sportu, jeho komercionalizace, sport a spolecnost a predevsim resi rozdilnost muzu a zen z psychologicke stranky.