Srdeční frekvence běžce na lyžích při klasickém a volném způsobu běhu - Adolf, Petr; Korvas, Pavel, 1956-; Masarykova univerzita. Katedra sportovních aktivit (2006)
Adolf, Petr. Srdeční frekvence běžce na lyžích při klasickém a volném způsobu běhu. Brno: Masarykova Univerzita, 2006. 60 s.
Adolf, Petr. Cross-country Skiers Heart Rate in Classic Style and in Skating. Brno: Masaryk University, 2006. 60 pages.
Vedoucí práce: Pavel Korvas
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: běh na lyžích; srdeční rytmus; cross-country skiing; heart rate; diplomové práce; master's theses