Přihrávka v ženském volejbale - Fiedlerová, Tereza (2006)
Fiedlerova Tereza: Prihravka v zenskem volejbale, diplomova prace. Brno: MU FSPS, 2006. s.66 V nasi diplomove praci jsme se zabyvali prihravkou v zenskem volejbale. Zaznamenali jsme celkem 14 utkani nejvyssi domaci souteze zen, z nichz jsme vyhodnotili cetnost a uspesnost prihravky.