Vliv softbalového tréninku na rozvoj motorických schopností 12-13 let - Leznarová, Martina (2006)
Martina Leznarová: Vliv tréninkové přípravy softbalu na rozvoj motorických schopností u 12 - 13 letých dívek. Brno, MU 2006, str. 78. Tato práce je zaměřená na zjištění efektivity sofbalové přípravy. Práce obsahuje výzkum námi sestavenou testovou baterií.