Postoje populace ke stárnutí v evropských zemích - Petrová Kafková, Marcela, 1982- (2006)
Ve své magisterské diplomové práci se zaměřuji na srovnání postojů ke stáří a seniorům v pěti zemích České republice, Litvě, Polsku, Rumunsku a Slovinsku. A to prostřednictvím sekundární analýzy dat z výzkumu PPA 2 (Population Policy Acceptance Study).