Proč se v české společnosti rodí málo dětí ? - Faltusová, Mária (2006)
Téma mé bakalářské práce je Proč se v české společnosti rodí málo dětí? Cílem této práce je analýza fenoménu nízké porodnosti v české společnosti. Pro tuto práci byla použita dotazníkova metoda ke získání údajů pro průzkum.