The genre of the university lecture from the sociolinguistic and pragmatic points of view - Hanč, Robert (2006)
Diplomová práce se zaměřuje na interpretaci vlastního jazykového korpusu získaného ve Velké Británii a mapuje specifické prostředky jazykové komunikace v žánru přednáška na vysoké škole