Příčiny a prevence hospodářské kriminality - Mikulec, Dušan; Kuchta, Josef, 1953-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2006)
Práce se zabývá základními pojmy hospodářské kriminality ve vztahu k jejím příčinám a prevenci. Jsou použity některé vlastní názory a zkušenosti autora pracujícího na úseku odhalování hospodářské kriminality na úrovni okresního ředitelství Služby kriminální policie a vyšetřování.
Work deal with basic notions economic criminality concerning causes and prevention. Are used some personal views and experience author working on section detection economic criminality at the level district front office services criminal police and investigation.
Vedoucí práce: Josef Kuchta.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: ekonomická kriminalita; commercial crime; bakalářské práce