Příčiny a prevence hospodářské kriminality - Mikulec, Dušan (2006)
Práce se zabývá základními pojmy hospodářské kriminality ve vztahu k jejím příčinám a prevenci. Jsou použity některé vlastní názory a zkušenosti autora pracujícího na úseku odhalování hospodářské kriminality na úrovni okresního ředitelství Služby kriminální policie a vyšetřování.