Byty, nebytové prostory a katastr nemovitostí - Ročeň, Josef; Jančářová, Ilona, 1959-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Definice je v zákoně č.72/1994 Sb. o bytech, v § 2 je byt definován jako místnost či soubor místností, které jsou podle rozhodnutí stavebního úřadu určeny k bydlení, nebytový prostor je definován jako místnost nebo soubor místností, které jsou podle stavebního úřadu určeny k jiným účelům než k bydlení.
Definition is the act n.72/1994 Sb. ,for apartment, for § 2 is apartment definition as room for living and non-residential areas is definition as room for other purpose than for living.
Vedoucí práce: Ilona Jančářová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: byty; katastr nemovitostí; nebytové prostory; apartments; cadastres; non-residential premises; bakalářské práce