Byty, nebytové prostory a katastr nemovitostí - Ročeň, Josef (2006)
Definice je v zákoně č.72/1994 Sb. o bytech, v § 2 je byt definován jako místnost či soubor místností, které jsou podle rozhodnutí stavebního úřadu určeny k bydlení, nebytový prostor je definován jako místnost nebo soubor místností, které jsou podle stavebního úřadu určeny k jiným účelům než k bydlení.