Právní aspekty používání výsledků zeměměřických činností na úseku katastru nemovitostí - Smilková, Petra (2006)
V této bakalářské práci jsou podrobněji přiblíženy a rozebrány vybrané zeměměřické činnosti, se kterými se nejčastěji můžeme v katastru nemovitostí setkat a na základě kterých je prováděna změna údajů v katastru nemovitostí. Najdeme i malou zmínku o tom, kdo může zeměměřickou činnost vůbec vykonávat případně ověřovat a jaké podmínky musí oprávněné osoby splňovat. Je zde i zkráceně popsán postup kontroly a přebírání výsledků zeměměřických činností katastrálním úřadem.