Opravy chybných údajů v katastru nemovitostí - Šimůnková, Marie (2006)
Cílem práce bylo zjistit,jakým způsobem jsou opravovány chybné údaje v katastru nemovitostí v souladu s platnou právní úpravou a s jakými problémy se můžeme setkat při aplikaci této normy v praxi.V úvodu práce jsou uvedeny prameny platné právní úpravy a základní pojmy,které jsou v práci zmiňovány.Na ukázkách z praxe je předvedeno jak je vedeno řízení o opravách chyb v katastru na nejnižším článku pověřené státní správy,tj.na katastrálních pracovištích.