Celní praxe v ČR po vstupu do EU - Kocourek, Patrik; Křepelka, Filip, 1974-; Masarykova univerzita. Katedra mezinárodního a evropského práva (2006)
Předmětem práce jsou změny v celní správě po vstupu České republiky do Evropské unie. Přináší informace o významu cla, vymezuje funkce a druhy cla, pojednává o současné Celní správě ČR a identifikuje změny v její struktuře a nové kompetence vycházející z národní legislativy.
The goal of this diploma thesis are changes in the Czech Customs Administration after of the czech republic to the European Union. It brings information to the reader about determinate functions and types of customs duties, discuss present Customs Administration and identifies the changes in its structure and the new competence based on the national legislation.
Vedoucí práce: Filip Křepelka.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: celní politika; celní řízení; customs administration; customs procedure; bakalářské práce