Celní praxe v ČR po vstupu do EU - Kocourek, Patrik (2006)
Předmětem práce jsou změny v celní správě po vstupu České republiky do Evropské unie. Přináší informace o významu cla, vymezuje funkce a druhy cla, pojednává o současné Celní správě ČR a identifikuje změny v její struktuře a nové kompetence vycházející z národní legislativy.