"Cartoon like" 3D vizualizace digitálních plánů měst - Podhrázský, Zbyšek, 1982- (2006)
Diplomová práce pojednává o principech 3D vizualizace pomocí jazyka VRML 97 a popisuje základní funkce tohoto jazyka. Práce je zaměřena na možnosti geo-vizualizace zastavěných částí obcí. Součástí práce je vytvoření samostatné on-line aplikace sloužící pro generování virtuálních scén. Ukázková scéna vzniklá v dané aplikaci je uvedena v příloze.