Program rozvoje Konicka ve vymezení správního obvodu obce s rozšířenou působností - Valenta, Petr, 1982-; Toušek, Václav, 1949-; Masarykova univerzita. Geografický ústav (2006)
Konicko se nachází v severozápadní části okresu Prostějov v Olomouckém kraji a skládá se z 21 obcí. Diplomová práce podává kompletní informace o současném stavu a vývoji ekonomického a sociálního potenciálu v tomto území. Na základě těchto informací je vytvořena SWOT analýza. Výstupem celé práce a jejím cílem je formulace Programu rozvoje Konicka, sestávající z hlavních priorit a jejich dílčích opatření. V závěru je vytvořeno několik projektů napomáhajících regionálnímu rozvoji studovaného území.
Konice region is situaded in the northwest area of Prostějov district in the Olomouc region and it consists of 21 municipal territories. Thesis gives complete informatoins about the present state and progression of economic and social potential in this region. On the basis of these informations is created the SWOT analysis. Formulation of Development program of Konice region is output and intent of this thesis. This development program consists of main preferences and their partial sections. In conclusion is created several projects which aid in regional development of this region.
Vedoucí práce: Václav Toušek.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2006.
Keywords: regionální rozvoj; regional development; Konice (Prostějov, Česko : oblast); Konice Region (Prostějov, Czechia); diplomové práce; master's theses