Možnosti cykloturistiky v jihovýchodní části Orlických hor - Netopil, Libor (2006)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi cykloturistiky v jihovýchodní části Orlických hor. Snaží se navrhnout a popsat pět zajímavých cyklo-tras, které by se daly využít při cyklistickém kurzu pro studenty středních škol. Trasy jsou vedeny z rekreačního střediska Rokytnice v Orlických horách.