Fyzioterapie u dětí s dětskou mozkovou obrnou - Habancova, Petra (2006)
Hlavním cílem práce je seznámit čtenáře s onemocněním Dětská mozková obrna a poukázat na velmi široké spektrum léčby tohoto onemocnění.