Pohybový systém - úvod do svalové soustavy, posilování svalstva trupu, horních a dolních končetin - Malčíková, Jana (2006)
MALČÍKOVÁ, Jana: Pohybový systém - úvod do svalové soustavy, posilování svalstva trupu, horních a dolních končetin, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 55s. Má práce popisuje svalovou soustavu, funkci jednotlivých svalů, zásady správného posilování a popis jednotlivých posilovacích cviků na různé svalové partie.