Úpoly v přípravě bezpečnostních složek - Viktorin, Radek (2006)
1. Příjmení a jméno: Viktorin Radek 2. Katedra: speciální edukace bezpečnostních složek 3. Název práce: Základní úpoly v přípravě bezpečnostních složek 4. Vedoucí práce: PhDr.Bc. Zdenko Reguli 5. Počet stran: 42 6. Počet příloh: 2/7 7. Počet titulů použité literatury: 16 8. Klíčová slova: průpravné úpoly, výcvik, práce instruktora,testy 9. Rok obhajoby: 2006 10. Resumé: Závěrečná práce je zaměřena na systém výcviku. Dále je zaměřena na srovnání výcviku ozbrojených složek ČR, a v neposlední řadě i na možnost zlepšení výcviku u PČR.