Kůže - Valenta, Stanislav (2006)
Název : Kůže Autor: Stanislav Valenta, SEBS 2, III.ročník Klíčová slova: funkce, složení, onemocnění a poranění, ošetření a léčba Obsah: Práce je zaměřena na lidskou kůži. Charakterizuje kůži, jak vypadá, z čeho se skládá. Dále její funkci a význam pro člověka. Další část práce je zaměřena na onemocnění, poranění a léčbu. Místo vydání: Brno, MU FSpS Rok vydání: 2006 Počet stran: 45.