Možnosti cykloturistiky v oblasti NP Podyjí a Znojemska - Syslová, Eva (2006)
SYSLOVÁ, Eva: Možnosti cykloturistiky v oblasti Národního parku Podyjí a Znojemska. Brno: Masarykova univerzita. Fakulta sportovních studií. 2006. Bakalářská práce. Bakalářská práce se zabývá možnostmi cykloturistiky v oblasti Národního parku Podyjí a Znojemska . V první, teoretické části je popsána cykloturistika obecně. Druhá, praktická část je věnována možnostem cykloturistiky v oblasti a prezentována v podobě čtyř tras.