Filozofické aspekty tradičního shotokan karate - Marák, Karel; Reguli, Zdenko, 1973-; Masarykova univerzita. Katedra gymnastiky a úpolů (2006)
M A R Á K, Karel: Filozofické aspekty tradicního shotokan karate, bakalárská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 40 s. Tato bakalárská práce se venuje bojovému umení tradicního karate. Popisuje základní filozofické aspekty ovlivující toto bojové umení v minulosti a dnes.
M A R Á K, Karel: Philosophic aspects of traditional shotokan karate, bachelors thesis. Brno: MU FSpS, 2006. 40 p. This bachelors thesis is about martial art traditional shotokan karate. It describes basic philosophic aspects, which have the most important influence on this martial art in past centuries and today.
Vedoucí práce: Zdenko Reguli
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: bojová umění; filozofie sportu; filozofie; karate; karate; martial arts; philosophy of sports; philosophy; bakalářské práce; bachelor's theses