Filozofické aspekty tradičního shotokan karate - Marák, Karel (2006)
M A R Á K, Karel: Filozofické aspekty tradicního shotokan karate, bakalárská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 40 s. Tato bakalárská práce se venuje bojovému umení tradicního karate. Popisuje základní filozofické aspekty ovlivující toto bojové umení v minulosti a dnes.