Metodický materiál pro psychomotorická cvičení zrakově postižené mládeže - Květoňová, Simona (2006)
ANOTACE Květoňová, S. Metodický materiál pro psychomotorická cvičení zrakově postižené mládeže. Brno, 2006. 40 s. Klíčová slova: zrkové vnímání, zrakový handicap, psychomotorika, psychomotorické hry, canisterapie Bakalářská práce obsahuje v teoretické části řadu důležitých informací pro pedagogické pracovníky. V části praktické je zaměřena na psychomotorické hry, které napomáhají k rozvoji zrakově postiženého dítěte.