Historické a současné podmínky pro použití vybraných technických prostředků v sebeobraně - Kuthan, Jan (2006)
Kuthan Jan: Historické a současné podmínky pro použití vybraných technických prostředků v sebeobraně. Bakalářská práce, Masarykova Univerzita, Fakulta sportovních studií, Brno 2006, 39s Bakalářská práce se zabývá využitím vybraných technických prostředků v sebeobraně. Cílem práce je popsat a porovnat podmínky v sebeobraně pro aplikaci těchto technických prostředků v minulosti a současnosti.