Kombinace chvatů v řecko - římském zápase - Bouchal, Marek (2006)
BOUCHAL, Marek: Kombinace chvatu v recko rimském zapase. Bakalarska prace. Brno: MU, 2006, 30 s. Ve sve bakalarske praci jsem se zameril na vyznam spojovani chvatu v zapase do ruznych kombinaci. Predevsim zde zdruraznuji jejich vyznam pro zapas, jejich uplatnení pri sportovnim utkani. Dale zde objasnuji nacvik chvatu do ruznych kombinací a jejich osvojeni.