Vliv psychomotorických cvičení na rozvoj jemné motoriky a laterality dětí staršího školního věku - Boďová, Lea (2006)
ANOTACE Boďová Lea, Vliv psychomotorických cvičení na rozvoj jemné motoriky a laterality u staršího školního věku. 2006. 47 s. Klíčová slova: psychomotorika, motorika, lateralita, starší školní věk, psychomotorické hry, psychomotorické cvičení. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám pojmy jako jsou psychomotorika, motorika, lateralita, starší školní věk, psychomotorické hry a cvičení. V teoretické části je předložena nabídka psychomotorických her a cvičení pro rozvoj jemné motoriky a laterality, které jsou vhodné pro děti staršího školního věku.