Vhodné regenerační programy ve fotbale v závodním období - Závišek, Vít (2006)
Bakalářská práce bude věnována výběru vhodných regeneračních procedur a kompenzačních cvičení v souvislosti s nejvíce namáhanými svalovými partiemi a nejčastějšími zraněními ve fotbale.